Henvisning til fertilitetsbehandling

Fertilitetsklinikken Skives ydernr.: 663003B

Fertilitetsklinikken Skives lokationsnummer: 5790002005046

Vi henviser til Forløbsbeskrivelse for fertilitetsbehandling på sundhed.dk 

Når vi indkalder patienter til forundersøgelse vedhæftes et ark med afkrydsede blodprøver, som skal være taget inden opstart af den egentlige behandling. Henvisende læge bør derfor afvente dette overblik for at sikre, at patienten ikke unødvendigt skal have tid til evt. manglende prøver.

Patienter, der ikke har haft røde hunde og som ikke er vaccineret herfor, anbefales vaccination snarest muligt, da der efter vaccinationen skal gå 1 måned før opstart af behandling.

Sæddeponering

Vi tilbyder sæddeponering til patienter, hvor der er mistanke om testiscancer eller andre maligne sygdomme, der involverer behandling med kemoterapi og/eller stråler. Dette tilbud kan også omfatte andre patientgrupper, som f.eks. psoriasis- eller gigtpatienter, som skal i cytotoksisk behandling.
Kontakt klinikken og forhør nærmere. 

Kontrol af sædprøver

Ønskes der kontrol af sædkvalitet, kontrol efter sterilisation eller kontrol efter refertilisation, skal der sendes en elektronisk henvisning til klinikken.

Bemærk, at det tydeligt af henvisningen skal fremgå, hvilken kontrolprøve der er tale om, da vi også modtager henvisninger på mænd i forbindelse med behandling sammen med partner.

Vi sender, umiddelbart efter modtagelsen af henvisningen, et brev til patientens e-boks angående aflevering af sædprøve uden en specifik datoindkaldelse. Patienten kan møde i klinikken efter anvisning i det fremsendte brev.

For kontroller efter sterilisation gælder det stadig, at patienten kan sende prøven i en foret kuvert, hvilket også vil fremgå af det fremsendte brev. 

Bemærk: 
Patienten skal selv købe glas til sædprøven (evt. urinprøveglas) på apoteket. I øvrigt er det muligt at lave sædprøve til fertilitetskontroller i Fertilitetsklinikkens herrerum på hverdage fra kl. 8 – 12, hvis patienten har langt at køre, da fertilitets- og refertilitetskontroller højst må være 2 timer gamle, når laboratoriet skal analysere prøven. Sædprøveglas udleveres da af sekretærerne på Fertilitetsklinikken.

Hvis man vil undgå ventetid på herrerummet, kan man evt. kontakte sekretærerne på tlf. 7844 5760 og få oplyst, hvilket klokkeslæt der passer bedst ind i klinikkens øvrige program.

Kontakt

Telefon

78 44 57 60

Telefontid: Mandag - fredag fra kl. 8.00-12.30

E-mail

Vær opmærksom på, at almindelig e-mail ikke er egnet til fortrolige oplysninger.

Send e-mail til: fertilitetsklinikken@midt.rm.dk

Sikker e-mail 

Med sikker e-mail sender du via Digital Post, og dine oplysninger er dermed beskyttede.

Send sikker e-mail

Adresse

Fertilitetsklinikken 
Regionshospitalet Skive 
Resenvej 25 
8800 Viborg

Åbningstider i ferier og helligdage

Fertilitetsklinikken er lukket i forbindelse med påske, sommerferie og jul hvert år.

Se aktuelle åbningstider her: