Er du i gang med en videregående uddannelse, kan du komme i uddannelsespraktik i Administrationen i Hospitalsenhed Midt. Læs mere om mulighederne her.

Kom i uddannelsespraktik

Ved Administrationen på Hospitalsenhed Midt kan du som studerende på en videregående uddannelse få indblik i organisationen gennem uddannelsespraktik. Forløbene er placeret i henholdsvis foråret og efteråret med opstart i februar eller august. Uddannelsespraktikken forventes at udgøre 30-37 timer ugentligt og med en varighed af cirka fire måneder.

Du har mulighed for at søge merit og således optjene ECTS-point ved at være i praktik hos os. Vi tilbyder praktikforløb med enten 20 eller 30 ECTS-point.

Administrationen er placeret på Regionshospitalet Viborg. Som uddannelsespraktikant ved Hospitalsenhed Midt kommer du til at arbejde med en bred vifte af arbejdsopgaver.

Administrationen består af seks stabe:

  • HR
  • Forskning
  • Kvalitet og Forbedring
  • Ledelsessekretariatet og Kommunikation
  • Sundheds-It
  • Økonomi og Plan

Læs mere om de forskellige stabe her.

Det er ikke alle stabe, som opretter uddannelsespraktikstillinger hvert semester.

Stillinger som uddannelsespraktikant bliver opslået via vores jobportal.

Se alle ledige stillinger her

Tidligere praktikanters erfaring

Cecilie, Statskundskab

- Som praktikant i Ledelsessekretariatet har jeg fået et meget bedre indtryk af, hvordan mine metodiske kompetencer og min viden om blandt andet forvaltning og forvaltningsret kan bruges i praksis.

 

Christoffer, Folkesundhedsvidenskab

- Forløbet som uddannelsespraktikant ved Sundheds-It har været et spændende og lærerigt forløb, hvor man fra start får lov til at stå med egne projekter. Dette har givet en stor indsigt i, hvordan brugen af sundhedsdata er med til at understøtte det kliniske arbejde på hospitalet.

 

Cecilie, Uddannelsesvidenskab

- Som praktikant i HR Uddannelse har jeg fået mulighed for at arbejde med kompetence- og organisationsudvikling i en kompleks og politisk styret organisation, hvilket både har været udfordrende og spændende. Jeg har herigennem fået afprøvet og udviklet min faglighed i praksis, som jeg kan bruge i mit fremtidige arbejdsliv.

 

Kontakt

Nina Hildur Centio

HR konsulent

Tlf. 24 99 01 65

Skriv til Nina