Her kan du læse om centeret og se videoer om job hos Diagnostisk Center.

Diagnostisk Center er bygget på en sammenslutning af de medicinske specialer og radiologi, hvor fokus er at skabe hurtige og effektive udrednings- og behandlingsforløb af høj kvalitet.
Netop det i forvejen tætte samarbejde mellem de forskellige specialer i Silkeborg har været en vægtig årsag til, at så mange forløb har kunnet optimeres og gøres bedre. Med oprettelsen af Diagnostisk Center blev dette samarbejde for alvor cementeret.

På det medicinske område har Regionshospitalet Silkeborg siden 2007 været udpeget til at være Center of Excellence - det vil sige udvikle optimale patientforløb.

De tiltag, som er udviklet under Center of Excellence-tanken har på adskillige områder medført langt færre indlæggelsesdage for patienterne, som i stedet i langt højere grad kan bliver undersøgt og behandlet ambulant. Diagnostisk Center er blandt andet blevet udpeget til at skulle varetage udredning ved mistanke om alvorlig sygdom, der kunne være kræft for alle borgere i Region Midtjylland.

I Diagnostisk Center har vi speciallæger inden for alle ni medicinske specialer, hvilket betyder, at patienterne hurtigt kan blive tilset af en eller flere relevante specialister Desuden har Diagnostisk Center et tæt samarbejde med socialmediciner, gynækolog, fysio- og ergoterapeuter samt psykiater.

Diagnostisk Center fik i oktober 2013 status som Universitetsklinik for Innovative Patientforløb.

Job hos Diagnostisk Center

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Kontakt

Nikolai Hoffmann-Petersen

Nikolai Hoffmann-Petersen

Cheflæge

Tlf. 29 46 45 10

Skriv til Nikolai

Chefsygeplejerske  Tone Mørch Thomsen

Tone Mørch Thomsen

Chefsygeplejerske

Tlf. 21 57 16 03

Skriv til Tone